Lions Club Nibe

.

Seneste klubmøde var besøg hos Lundby Fisk

Vi var på besøg hos Lundby Fisk. Her fortalt indehaver Per sammen med sin hustru omkring virksomheden hvor de er 3. generation.

Vi så hvordan fiskene bliver gjort klar til avl og hvordan æggene kommer ud af fiskene. Der bliver lavet rigtig meget for miljøet og rensning af bassinger og vandet som ledes ud i nærliggende vandløb.

Arne Meldgaard takker Per for en rigtig fin aften.
Arne Meldgaard takker Per for en rigtig fin aften.
Besøg af Per Kalstrup et spændende indlæg om hans opvækst og karriere med fodbold, og derefter som iværksætter indenfor tøjbranchen og boligprodukter. 

Per og frue driver pt. Danmarks største livstilshus i Blokhus. Igen en aktiv erhvervsdrivende bosiddende i Nibe 😊 

Klubmøderne 

Klubbesøg af  oberstløjtnant Claus Aksel Wammen  Mange årig chef for jæger og frømands korpset på Flyvestation Aalborg  oberstløjtnant Claus Aksel Wammen ordet, og fortalte en meget spændende historie om hans opvækst og hans uddannelse og virke i forsvaret som jægersoldat og senere bl.a. chef for jægerkorpset. Der blev lyttet intenst og uden afbrydelser, og efterfølgende var der mange gode spørgsmål, der modtog gode svar. Absolut en spændende aften med alvorlige emner men også med god humor. 

Vinsmagning, 

Christian fra Holte vinlager var denne aften på besøg og fortalte meget fyldestgørende om de forskellige vine samt deres fremstilling og dyrke områder.

Klubbesøg af Bjergbestiger Finn Høst Anderson

Finn Øst Andersson gav en flot og spændende fortælling om 2 bjergbestigninger som han

havde gennemført i 2016 og 2017 til bl.a. Mount Everest Base Camp. En imponerende

præstation af en 66/67 årig herre!, der også havde medført en indre rejse, som havde fået

ham til at reflektere over ting, han havde oplevet gennem livet.olore magnam aliquam quaerat.

Klubbesøg hos GrønGas Vrå

Jens Peter Lunden, som er direktør for Grøngas biogasanlæg, orienterede derefter om Grøngas biogasanlæg. Han var meget engageret, og en dygtig fortæller, der tydeligvis brændte for biogas. Han lagde heller ikke skjul på, at det kræver megen viden og erfaring, at drive et biogasanlæg. Han har drevet biogasanlæg siden ca. 2005, og var helt bestemt meget vidende om drift af biogasanlæg.Absolut et spændende virksomhedsbesøg.

Virksomheds besøg Liftup Støvring

Hermed lidt billeder. Henrik der er salgschef og iøvrigt bor i Nibe, fortalte om virksomheden som har haft en fantastisk udvikling. Vi fik demonstreret nogle af virksomhedens produkter som har en meget imponerende funktionalitet, se bla. det vedhæftede videoklip.Godt halvdelen af klubbens medlemmer var mødt op, måske i underkanten af hvad et så spændende arrangement kunne fortjene.s 

Stemnings billeder fra besøg hos beredskabet på flyvestationen