Lions Club Nibe

.

Besøg hos North Flying


Indledningsvis var der indlæg og rundvisning hos North Flying ved direktør Bjarne Jakobsen. Vi fik historien om opstarten og udviklingen gennem årerne. Det var en meget spændende og god oplevelse.

Klubbesøg hos Luxusbaby Støvring.

Vi havde et spændende besøg hos Luxusbaby i Støvring hvor Morten fortalte om den vilde rejse han og konen Ann-Louise har været på de seneste 9 år. Da de var på det højeste antal ansatte var der over 200. I dag hvor de har fået lagerstyring er staben nede på ca 125. Luxusbaby har bygget 4 nye haller i Støvring og har fået Jan Leerman og Coolshop som investorer, hvilket har været med til at professionalisere deres forretningsgange væsentligt.En spændende aften som sluttede med at præsidenten, der havde anlagt skæg i dagens anledning, overrakte en kasse Nibe øl til Morten.  

President for LC Nibe overækker lille gave til indehaver Morten.

Læs mere om Luxusbaby 

tryk på den sorte bjælke herunder

Billedgalleri

Virksomheds besøg hos Nibe Varmeværk

Velkomst ved Søren Larsen (bestyrelsesmedlem)

Herefter gennemgang af Varmemester Jesper som gjorde et ihærdig og godt
forsøg på at lade os komme ind i maskinrummet.
Han ypperste opgave et at levere stabil og billig fjernvarme ��
Herefter retur til Løvehulen med kartofler, kyllingebryst, sovs og salat.
Søren Nord Rødkjær Larsen fortalte om Power-to-X Økosystemet med det alt
overskyggende tema - Energi.
Muliggør en effektiv anvendelse af vedvarende metanol

Klubmøde og virksomhedsbesøg hos Bentax i Svenstrup.

Søren HansenAdm. Direktør 

Vi har så ofte kørt forbi den flotte virksomhed i Svenstrup uden lige  vide hvad der egentlig  er indenfor.

Det fandt vi lige ud af. En flot og stor virksomhed der omsætter for omkring 100 millioner og har 65 ansatte.

Læs alt om Bentax tryk på den sorte bjælke 

På Bentax Kaffe rister vi grønne bønner fra mange forskellige kaffeproducerende lande. Nogle farme har vi nære relationer med, og her importere vi bønnerne direkte fra den enkelte farmer. Andre bønner køber vi gennem nogle af de store kaffehandelshuse som ligger i Hamborg, Amsterdam og England. Disse handelshuse har ofte et bredt udvalg af mange forskellige sorter og kvaliteter fra hele verden.

Vores sortiment af frisk ristet kaffe ændres løbende, men der er en række mærker, som vi stort set altid har på hylden. F.eks. All Day Blend og All Day Espresso - som almindelig Kaffe og som økologisk.

Vi oplever i stigende grad, at vores kunder efterspørger en kundetilpasset kaffeløsning. Det kan være en helt specifik kaffe eller en kaffe med private label. Vores team og set up er så fleksibelt, at vi hurtigt kan omstille produktionen til at lave disse specialløsninger, samtidige med at kaffen prismæssigt er konkurrencedygtig for vores kunder.

Et bæredygtigt kafferisteri

Vi går op i bæredygtighed og ønsker at producere miljømæssigt forsvarligt. Derfor har vi valgt at investere i et topmoderne produktionsanlæg, som ikke bruger mere energi end højst nødvendigt. Det betyder at vores

kafferister bruger helt op til 80% mindre gas end de traditionelle kafferistere, der benyttes. Ligeledes eliminerer cyklonen røg- og støv partikler, som opsamles og anvendes til kompost.

Emballagen som vi bruger er også nøje udvalgt og kan naturligvis genanvendes. Det håber vi. du vil sørge for den bliver, således vi sammen laver et minimalt klimaaftryk.

Klubmøde og besøg på Nibe Brandstation

Klubmøde var besøg hos Lundby Fisk

Vi var på besøg hos Lundby Fisk. Her fortalt indehaver Per sammen med sin hustru omkring virksomheden hvor de er 3. generation.

Vi så hvordan fiskene bliver gjort klar til avl og hvordan æggene kommer ud af fiskene. Der bliver lavet rigtig meget for miljøet og rensning af bassinger og vandet som ledes ud i nærliggende vandløb.

Arne Meldgaard takker Per for en rigtig fin aften.
Arne Meldgaard takker Per for en rigtig fin aften.
Besøg af Per Kalstrup et spændende indlæg om hans opvækst og karriere med fodbold, og derefter som iværksætter indenfor tøjbranchen og boligprodukter. 

Per og frue driver pt. Danmarks største livstilshus i Blokhus. Igen en aktiv erhvervsdrivende bosiddende i Nibe 😊 

Stemnings billeder fra klubmøder

Klubmøderne 

Klubbesøg af  oberstløjtnant Claus Aksel Wammen  Mange årig chef for jæger og frømands korpset på Flyvestation Aalborg  oberstløjtnant Claus Aksel Wammen ordet, og fortalte en meget spændende historie om hans opvækst og hans uddannelse og virke i forsvaret som jægersoldat og senere bl.a. chef for jægerkorpset. Der blev lyttet intenst og uden afbrydelser, og efterfølgende var der mange gode spørgsmål, der modtog gode svar. Absolut en spændende aften med alvorlige emner men også med god humor. 

Vinsmagning, 

Christian fra Holte vinlager var denne aften på besøg og fortalte meget fyldestgørende om de forskellige vine samt deres fremstilling og dyrke områder.

Klubbesøg af Bjergbestiger Finn Høst Anderson

Finn Øst Andersson gav en flot og spændende fortælling om 2 bjergbestigninger som han

havde gennemført i 2016 og 2017 til bl.a. Mount Everest Base Camp. En imponerende

præstation af en 66/67 årig herre!, der også havde medført en indre rejse, som havde fået

ham til at reflektere over ting, han havde oplevet gennem livet.olore magnam aliquam quaerat.

Klubbesøg hos GrønGas Vrå

Jens Peter Lunden, som er direktør for Grøngas biogasanlæg, orienterede derefter om Grøngas biogasanlæg. Han var meget engageret, og en dygtig fortæller, der tydeligvis brændte for biogas. Han lagde heller ikke skjul på, at det kræver megen viden og erfaring, at drive et biogasanlæg. Han har drevet biogasanlæg siden ca. 2005, og var helt bestemt meget vidende om drift af biogasanlæg.Absolut et spændende virksomhedsbesøg.

Virksomheds besøg Liftup Støvring

Hermed lidt billeder. Henrik der er salgschef og iøvrigt bor i Nibe, fortalte om virksomheden som har haft en fantastisk udvikling. Vi fik demonstreret nogle af virksomhedens produkter som har en meget imponerende funktionalitet, se bla. det vedhæftede videoklip.Godt halvdelen af klubbens medlemmer var mødt op, måske i underkanten af hvad et så spændende arrangement kunne fortjene.s 

Stemnings billeder fra besøg hos beredskabet på flyvestationen

Virksomheds besøg hos Vokslev AGRO - HAVE PARK - VVS

Henrik viser VVS afdelingen
Henrik viser VVS afdelingen

Generalforsamlingen 2018

Virksomheds besøg februar 2018