Nytårskur

Madlavning januar 2019

Elmer havde som vanlig sammensat en svær menu som de 34 forventningsfulde løver skulle tilberede. Der blev gået til den på alle holdene og spisning kunne starte allerede kl 20.

Råhygge med livretter -- gratis vin og god mad
Råhygge med livretter -- gratis vin og god mad

Menu :

Dyregryde med små pillede kartofler med timian
grøn fyldig salat, dadler med bacon og gordenzola, stegte svampe og sauce.
Sliders med mouskus bøffer
Appelsin maineret laks
Sliders med dyrekølle


Der var stor tilfredshed med det fremskaffede kød. Troels havde leveret hjemmeskudt Bison, og Claus havde leveret hjemmeskudt krondyr og dådyr.

Elmer bemærkede, at de råvarer vi havde til rådighed, var helt fantastiske.
Elmer og Jens gav en fantastisk rådgivning, og resultaterne var meget
tilfredsstillende. Selv for Elmer - tror jeg nok ��



Troels gav vinen til manden.  -  det koster af fylde 60 år-

Stemningsbilleder fra skolekøkkenet 2019

Elmar og Jens er faste instruktører.

Januar 2018


Råvarerne præsenteres

"Elmar" fortæller og instruerer omkring råvarerne og uddeler opskrifter.

3 retter intet mindre kan gøre det.

Forret..: Pocherede hønseæg på kammuslinge sashimi, soyaingefræ vinaigrette og urteskør.

Hovedret..; Svinemørbrad teriyaki med vinterselleri. og porrer i tørsaltet bacon.

Dessert..: Crema Catalana med brændevin, salvie og bær.

Dertil hvidvin - rødvin og øl under tilberedningen,

Den færdige forret klar til servering

Det ansvarlige hold for forretten til venstre

Morten, Bjarne, Tom, Bo, Heinrich, Ole

Der arbejdes og hygges i skolekøkkenet

Nytårskur 2017

Løverne laver virkelig flot og lækker mad
Nytårs kuren 2017
Nytårs kuren 2017

De færdige retter nytår 2017


Mere mad i Skolekøkken

Lidt tilbage i historien -  der er mere mad fra Løverne i Nibe