Nytårskur
Nytårskur = Madlavning i Skolekøkkenet
Klubbens årlige tilbagevendende begivenhed
NYTÅR 2019
Madlavning januar 2019
Elmer havde som vanlig sammensat en svær menu som de 34 forventningsfulde løver skulle tilberede. Der blev gået til den på alle holdene og spisning kunne starte allerede kl 20.
Råhygge med livretter -- gratis vin og god mad
Menu :
Dyregryde med små pillede kartofler med timian
grøn fyldig salat, dadler med bacon og gordenzola, stegte svampe og sauce.
Sliders med mouskus bøffer
Appelsin maineret laks
Sliders med dyrekølle
Der var stor tilfredshed med det fremskaffede kød. Troels havde leveret hjemmeskudt Bison, og Claus havde leveret hjemmeskudt krondyr og dådyr.
Elmer bemærkede, at de råvarer vi havde til rådighed, var helt fantastiske.
Elmer og Jens gav en fantastisk rådgivning, og resultaterne var meget
tilfredsstillende. Selv for Elmer - tror jeg nok ��
Troels gav vinen til manden. - det koster af fylde 60 år-
Stemningsbilleder fra skolekøkkenet 2019
Elmar og Jens er faste instruktører.
Januar 2018
Råvarerne præsenteres
"Elmar" fortæller og instruerer omkring råvarerne og uddeler opskrifter.
3 retter intet mindre kan gøre det.
Forret..: Pocherede hønseæg på kammuslinge sashimi, soyaingefræ vinaigrette og urteskør.
Hovedret..; Svinemørbrad teriyaki med vinterselleri. og porrer i tørsaltet bacon.
Dessert..: Crema Catalana med brændevin, salvie og bær.
Dertil hvidvin - rødvin og øl under tilberedningen,
Den færdige forret klar til servering
Det ansvarlige hold for forretten til venstre
Morten, Bjarne, Tom, Bo, Heinrich, Ole
Der arbejdes og hygges i skolekøkkenet
Nytårskur 2017
Løverne laver virkelig flot og lækker mad
Nytårs kuren 2017
De færdige retter nytår 2017
Mere mad i Skolekøkken
Lidt tilbage i historien - der er mere mad fra Løverne i Nibe