Lions Club Nibe

Sommerafslutninger

Din titel

Her starter teksten. Du kan klikke her og begynde at skrive. Dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est.

Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam.

Sommerafslutning 2023 Nibe 

Nibe Erhvervspark hos Gert Kristensen

Kære Lions

Et år som præsident er nu snart gået, og dem der sagde til mig for et år siden, at et præsident år går hurtigt, havde fuldstændig ret. Jeg synes bestemt, at året er gået hurtigt.

Det har været et godt og spændende år, som jeg vil tænke tilbage på med glæde. Året 2022 – 2023 er det første år i 3 år, der har været helt normalt og uden restriktioner. Ovenpå coronaen skulle vi lige i gang igen, og det er lykkedes til fulde, med et år med mange spændende programpunkter – En stor tak for det skal lyde til programudvalget.

Et af mine mål for året var, at vi skulle have nogle flere nye medlemmer med i Lions Club Nibe, og det måtte gerne være nogle yngre medlemmer. Vi var jo i den situation at vi i 2021 havde mistet 3 medlemmer, der havde været aktive medlemmer i Lions Club Nibe i adskillige år. Jeg gav derfor en opfordring til især vore yngre medlemmer om at kigge i kammeratskabskredsen og vurdere, om der var nogen som havde lyst til at være en del af fællesskabet.

Det var derfor en stor glæde, at jeg kunne byde velkommen til 2 nye medlemmer i forbindelse med juleafslutningen, og i aften skal jeg byde velkommen til endnu 2 nye medlemmer samt 2 medlemmer, der er blevet overflyttet fra andre Lions klubber til Nibe. Vi har således fået 6 nye medlemmer i år. Det er jeg meget tilfreds med. Stor tak til sponsorerne Henrik Pedersen og Tage Pedersen, og en lille tak til mig selv 😊

I Lions Club Nibe har vi nogen faste aktiviteter, som vi har rigtig godt styr på, og selvom 2 af aktiviteterne er meget omfattende og kræver stor arbejdsindsats, er det glædeligt at opleve, hvordan alle hjælper hinanden med de praktiske opgaver, og at dem der håndterer styringen, har fuldstændig fat i tøjlerne. Det er især det sidste, der gør, at det er sjovt for alle andre at bidrage til.

Madlavningen til medhjælperfesten er den største opgave vi har, og når vi kan konstatere, at det kan lykkes at lave mad til flere end 900 personer i løbet af 2 dage, og at det kan lykkes at bespise flere end 900 personer på 31 minutter, så må man virkelig knibe sig i armen.

Det er den opgave, hvor alle medlemmer deltager, og hvor vi får stor hjælp af vores piger. Kæmpestor tak for det piger.

Selvom det er en stor opgave, og der skal arbejdes meget, er der også tid til fællesspisning og hyggeligt samvær. Det er virkelig en dejlig aktivitet, som der bliver set frem til, og hvor det bliver ydet en stor indsats.

Vores bingoarrangement er også et eksempel på et meget stort arrangement, der kræver stor planlægning, og involvering af mange hjælpere. Både til at afvikle selve arrangementet med ca. 400 gæster, men bestemt også den forudgående aktivitet med at kontakte de mange lokale erhvervsvirksomheder, for at opnå de mange gode bidrag i form af sponsorgaver, som anvendes som præmier til bingoarrangementet. I 2022 blev der indsamlet sponsorgaver til en værdi på mere end kr. 80.000, ikke mindst pga. et par ekstra store sponsorater i år. Det er virkelig godt gået!

Gødningssalg er også en vigtig aktivitet, og det foregår i et rigtig fint samarbejde med Vokslev smeden Henrik, og nu hvor alle kan bestille og betale via facebook foregår udleveringen fantastisk godt.

Tak for det gode samarbejde om alle disse aktiviteter.

I mit præsident år har vi lavet en samlet indtjening på kr. 200.359. Det er virkeligt godt! Af dem er der i løbet af året uddelt kr. 110.174. Beløbet er uddelt til 18 forskellige formål, og derudover har vi stadigvæk ca. kr. 90.000 til rådighed for fremtiden.

Stor tak herfra til alle Udvalg, der alle har gjort en rigtig god indsats igennem året.

Stor tak til bestyrelsen. Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med jer.

40 Års jubilarer

 President Gert og Kræsten
President Gert og Kræsten

Til juleafslutningen kunne jeg uddele 30 års nålen til Tage Pedersen, 25 års nålen til både Ole Pedersen og 20 års nålen til Jens Poulsen. Endnu engang tillykke med de flotte jubilæer og tak for indsatsen for Lions og Lions Club Nibe. 


Uddeling af Melvin Jones (3 stk)

Ole   Morten  Bjarne  og Gert
Ole Morten Bjarne og Gert

Gennem Lions-organisationen LCIF - Lions Clubs International Foundation – er der mulighed for at uddele en særlig og ærefuld pris, kaldet Melvin Jones Fellowship Award. Sammen med nålen følger en flot plakette. Award'en gives for en usædvanlig og særlig indsats for Lions, og kan også gives til ikke-lions, der har bidraget med en fortjenstfuld humanitær indsats. Man betaler 1000 dollars til LCIF, og de indsamlede penge bliver anvendt til Lions' internationale hjælpeprogrammer ude i verden.


Optagelse af 2 nye medlemmer

Gert - Kirsten - Per -Tom -Anette - Tage
Gert - Kirsten - Per -Tom -Anette - Tage

Vi har i aften den store glæde, at vi kan byde 2 nye medlemmer velkomne i Lions Club Nibe. Jeg vil derfor gerne bede følgende om at kommer herop:

Per Sloth Bendtsen og fru Kirsten og Tom Holm og fru Anette

Jeg skal nok have hjælp af Tage. Han er sponsor for Tom, og jeg er sponsor for Per.

Jeg skal også have hjælp af formanden for vores medlemsudvalg, Ole P.

Han vil så gerne overrække gaver til fruerne 😊

Til Kirsten og Anette vil jeg gerne sige:

Tak fordi i indirekte støtter Lions Club Nibe ved at sende jeres mænd afsted til dette gode formål, og indimellem får vi også brug for jeres direkte hjælp, når vi har arrangementer, hvor vi gerne vil bede ledsagerne om at hjælpe. Det er både sjovt og hyggeligt, og det støtter altid et rigtig godt formål.

Også velkommen til jer.
I aften skal vi fejre 2 medlemmer, som i årets løb har kunnet fejre 40 års jubilæum i Lions Club Nibe. Det er virkelig godt gået.

Lions Club International vil gerne fejre medlemmernes årsdag, eftersom de er en påmindelse om milepælene i vores liv. Dine hjælpeindsatser har skabt ringe i vandet, og gjort en forskel i mange menneskers liv, samt givet os anledning til at fejre, mindes og fortsætte vore mangeårige tradition af venlighed, også i fremtiden. Du forstår, at vi gennem tankesættet sammen, så kan vi opnå endnu større resultater, og takket være dig, kan vi fortsat gøre det sammen.

Jeg ønsker at gratulere dig med din milepæl. Jeg ønsker dig mange flere glade og friske år, og at du fortsætter med at engagere dig i hjælpeindsatser. Fortsat gør en god dag for dig selv og andre, ved at være et enestående medlem i Lions"

Sidste år vandt Tage Pedersen og fru Jytte en tur til Lions International Convention i Montréal i Canada, som vi for nylig fik et spændende foredrag om af Tage. Ingen tvivl om, at det har været en fantastisk tur. Det der også kom ud af den tur var, at Tage fandt ud af, at da vi igennem mange år, havde bidraget til Lions Clubs international Foundation, havde vi opnået retten til at rekvirere enkelte Melvin Jones Fellowship hædersbevisninger, uden yderligere udgift for vores klub.

Jeg må så tilstå, at jeg – sammen med Tage – har bestemt, at vi vil udnytte denne mulighed for, at uddele hele 3 Melvin Jones Fellowship hædersbevisninger i aften.

I en klub, der næste år kan fejre sit 50 års jubilæum, så vil der være en del kandidater til at opnå en sådan hædersbevisning. Vi har valgt, at uddele de 3 hædersbevisninger til 3 medlemmer, der alle har ydet en kæmpe indsats for Lions Club Nibe, og har været med til at markere klubben opad i hierarkiet, hvilket ikke er uvæsentligt, at vi også deltager i. De har alle 3 haft ansvaret som zoneformand og dermed haft sæde i Distriktskabinettet igennem sin Lions karriere.

Jeg skal derfor bede Ole Pedersen, Morten Poulsen og Bjarne Svendsen om at komme herop.

Gert   Simon  Boie
Gert Simon Boie

 Nye medlemmer i Nibe , Boie Frederisen er vendt hjem fra Svendborg og nu igen medlem i Nibe. 

Simon lang er overført fra Ilulissat Grønland

Velkommen til begge


Sommerafslutning 2020 Nibe havn

Spisning hos Guf og Kugler

Sommerafslutningen er i år på Nibe havn med spisning på restaurant Sejlet

Sommerafslutning 2018 Nibe havn

Arkiv foto
Arkiv foto
Solen over Nibe
Solen over Nibe
Lions Nibe ønsker alle en rigtig god sommer
Lions Nibe ønsker alle en rigtig god sommer

Mandag den 11 juni efter en måned med høj sol og dejligvejr, var vi igen kommet til den danske sommer med 16 gr. og hård blæst. Godt vi ikke skulle sejle til Gjøl i år.

Vi var mødt 52 Løver med ledsagere 

Mads  får Lions nål af Troels
Mads får Lions nål af Troels

Optagelse af nyt medlem Mads Wilhelmsenpå billedet ses  president Troels Severinsen sætte Lions Nål på det nye medlem.

Stemningsbilleder fra aftenen

Sommerafslutning 2009

Turen i år gik  med sejlskibe til Gjøl Havn. Her var der spisning på kroen. Et hurtig klubmøde 

Herefter blev optaget 2 nye medlemmer . 

Palle Grevy og Boye Frederiksen


Optagelse af 2 nye løver

Palle Grevy med fru Hanne

Boye Frederiksen med fru Birgitte

Flankeret af sponsoer

Tage Pedersen og Frank StaunSommerafslutning 2008

Sommer afslutningen Vokslev Friskole hvor alle mænd lavede mand og pigerne kom senere hertil kørt med hestevogn.

En rigtig hyggelig dag hvor vi arbejde videre på det vi lærer til Nytårskuren i Nibe skolekøkken.

Klubafslutning

Indtast din tekst her...