Lions Club Nibe

Ungdoms arbejdet i Lions Club Nibe

Se også Lions kamp mod misbrug "tryk på den gule bjælke"

Ungdomsudveksling 2023

I 2023 sender Lions Nibe 2 unge til USA


Ungdoms rejse til Italien 2022

Italien 2022

Caroline Tveen Kanstrup

I sommerferien var jeg så heldig at have fået et tilbud af Lions Club Nibe, om hvad der viste sig at blive en fantastisk oplevelse. Jeg blev sendt afsted til Italien på en sommerlejr nær Milano kaldet Lake's Camp, hvor jeg blev modtaget med godt humør og dejligt vejr. Her mødte jeg 8 fantastiske, søde mennesker, som ligesom jeg, var fast besluttet på at få en god oplevelse. I løbet af de 10 dage opbyggede jeg masser af venskaber og har rigtig gode minder fra min tur.

En af dagene var vi i Italiens andenstørste by Milano. Her står vi alle sammen foran domkirken, Duomo di Milano.

Lejren lå i den lille hyggelige by Chiari som var vores lejrleder Elenas hjemby. Vi boede på et lille landsted, med den smukkeste gårdsplads. Hver aften samledes vi til et møde hvor vi snakkede om de ting vi havde oplevet. Disse aftener gik også med at præsentere vores lande bla. Norge, Tyrkiet og Frankrig.

En af dagene var vi i Italiens andenstørste by Milano. Her står vi alle sammen foran domkirken, Duomo di Milano. 

Opening Ceremony
Det var ikke kun i lejren vi præsenterede os selv. De havde mange traditioner og en af dem var hvad de kaldte "Opening Ceremony" som var meget spændende at deltage i. Til denne ceremoni skulle præsentere os selv for 
vigtige medlemmer af Lions Club, som gav takketaler til alle dem som havde hjulpet denne lejr på benene og ønskede os nogle oplevelsesrige dage.  

Det var interessant at være en del af, og man følte sig meget velkommen. Der var rigtig mange formaliteter, hvilket var vildt spændende. 

Vilde oplevelser

En af mine yndlingsdage tror jeg var da vi besøgte et internat for førerhunde. Internatet var blevet opført af Lions Club og vi fik lov til at se hvordan de trænede de små hvalpe til at hjælpe en blind person forbi f.eks. et hul i vejen. Samme dag var vi en meget speciel have som hed Villa Litta. Haven eller rettere de flotte udsmykkede bygninger som lå i haven gav os en overraskelse. Guiden som viste os rundt klappede i hænderne og pludselig sprøjtede der vand op fra gulve og vægge! Bygningerne indeholdt altså sjove vandløjer, som de oprindelige ejere sikkert har moret sig med at vise deres gæster. Det var den vildeste tur vi havde et rigtig godt fællesskab og sidenhen har jeg stadig haft kontakt med dem. Senere i ferien var jeg f.eks. i Hamborg og mødtes med min ene veninde som jeg boede på værelse med. Ikke nok med det har jeg udover venner og oplevelser også opnået at blive meget mere sikker i at snakke engelsk hvilket kun er et plus. Det var på alle parametre en god tur, og jeg er meget taknemmelig! 

Lions Nibe var i 2009 vært for en stor ungdomslejr på lundbæk

Lions Nibe udsender unge til andre lande. Læs indlæg fra unge der har været på tur.

Lions Klub Nibe og Nibe Guldgåsen havde i 2017 inviteret aller skolerne i Nibe kommune til foredrag med Peter og Julius Mygind. omkring  500 var samlet i Nibe Hallen.

Event omkring narkotika og ecstasy
Udstilling i Nibe hallem ved forårs messe

Lands vinder kommer fra Nibe
Lands vinder kommer fra Nibe

Ungdomslejr på Lundbæk

I 2009 var Lions Club Nibe arrangør af Distriktets ungdomslejr,