.
Servering til medhjælperfesten
Lions Club Nibe har gennem mange år haft et godt samarbejde med Nibe Festivalen omkring bespisning af de frivillige til den årlige medhjælperfest.
Allerede dagen før festen starter stegeholdet med at damprense de store grill der anvendes til at stege kødet. Først på eftermiddagen møder stegeholdet ind og begynder at får lavet stande til alle grill og der tændes op i bøgebrændet. Godt 2 timer før der skal serveres kommer kødet over ilden. Oksekødet tages af efter ca. en time og pakkes i kasser og tæpper så kødet er helt perfekt når det skal serveres. Svinekammene får 2 timer og de køres direkte fra grillen og ind til servering.
Samtidigt med stegning møder salat og kartoffelholdene ind. Kartoffelholdet pakker flødekartofler i foliebakker og kører ned på festivalens ejendom og varmer disse i store ovne, når de er færdige pakkes de i flamingokasser og køres til hallen. Salatholdet laver salat i store kasser og gør stationerne klar til at de mange glade gæster kommer for at få mad. Når kød, kartofler og salat er linet op bliver der skåret kød og serveret tilbehør fra 3-4 stationer alt afhængigt af hvor mange gæster der er.
Når alle har fået mad to gange er der tid til egen forplejning og hygge i klublokalet.
Sidste opgaver er at få ryddet bordene og få vasket bestik.
Mange års erfaring har lært hvordan der kan serveres mad til så mange mennesker på kort tid og der falder hver år stor ros fra festivalen for vores indsats. Denne aktivitet er en væsentlig indtægtskilde for klubben. Denne opgave kræver så mange hænder så vores ledsagere hjælper også med at løfte opgaven. Stor tak til dem.
Stemnings billeder fra medhjælperfesten
september 2020