Lions Club Nibe

.

Servering til medhjælperfesten

Lions Club Nibe har gennem mange år haft et godt samarbejde med Nibe Festivalen omkring bespisning af de frivillige til den årlige medhjælperfest.

Allerede dagen før festen starter stegeholdet med at damprense de store grill der anvendes til at stege kødet. Først på eftermiddagen møder stegeholdet ind og begynder at får lavet stande til alle grill og der tændes op i bøgebrændet. Godt 2 timer før der skal serveres kommer kødet over ilden. Oksekødet tages af efter ca. en time og pakkes i kasser og tæpper så kødet er helt perfekt når det skal serveres. Svinekammene får 2 timer og de køres direkte fra grillen og ind til servering.

Samtidigt med stegning møder salat og kartoffelholdene ind. Kartoffelholdet pakker flødekartofler i foliebakker og kører ned på festivalens ejendom og varmer disse i store ovne, når de er færdige pakkes de i flamingokasser og køres til hallen. Salatholdet laver salat i store kasser og gør stationerne klar til at de mange glade gæster kommer for at få mad. Når kød, kartofler og salat er linet op bliver der skåret kød og serveret tilbehør fra 3-4 stationer alt afhængigt af hvor mange gæster der er.

Når alle har fået mad to gange er der tid til egen forplejning og hygge i klublokalet.

Sidste opgaver er at få ryddet bordene og få vasket bestik.

Mange års erfaring har lært hvordan der kan serveres mad til så mange mennesker på kort tid og der falder hver år stor ros fra festivalen for vores indsats. Denne aktivitet er en væsentlig indtægtskilde for klubben. Denne opgave kræver så mange hænder så vores ledsagere hjælper også med at løfte opgaven. Stor tak til dem.


Stemnings billeder fra medhjælperfesten

september 2020

Stemnings billeder fra medhjælperfesten

september 2019

Medhjælper festen 2018

14 April var dagen for årets medhjælperfest og hele holdet var klar til at servicere ikke mindre end 970 glade gæster. Menuer var den sædvanlige med oksetyndsteg, marineret svinekam, flødekartofler, flutes og salat med dressing.Trods de mange gæster klarede vi endnu engang opgaven til UG og det ville ikke være muligt hvis vi ikke fik stor hjælp af vores lionesser der hver år stiller op til dette arrangement. Selv vores ældre lionsmedlemmer var med og alle bidrager med det de kan i løbet af dagen/aftenen og der er også nye lions der påtager sig nogle af det større opgaver der i forbindelse med dette arrangement.
Peter Møller Madsen og Thomas Larsen fra festivalen kom som sædvanligt ind og sagde og kvitterede med en kasse shots som et ekstra supplement til aftenens fest.
Præsidenten takkede alle der var mødt op og havde bidraget til endnu en succes og lagde vægt på at det gode samarbejde med festivalen har stor betydning for klubben. 

Uvurderlig hjælp fra Lionesserne her  med  opvasken Inger - Jytte - Birthe -Helle - Heidi
Uvurderlig hjælp fra Lionesserne her med opvasken Inger - Jytte - Birthe -Helle - Heidi
Thomas Larsen og Peter Møller Madsen takker for indsatsen
Thomas Larsen og Peter Møller Madsen takker for indsatsen

Billeder fra Nibe Festival medhjælperfest2018

Billeder fra Nibe Festival medhjælperfest2017.